Snelle levering
Laagste prijs
Gratis advies
2 jaar garantie

Wat zijn analoge bewakingscamera's


Wat is een analoge beveiligingscamera

Analoge bewakingscamera’s zijn al lang op de markt. De kwaliteit van deze camera’s is in de laatste jaren erg toegenomen door de druk van de populariteit van IP-camera’s.

Analoge camera’s winnen qua betrouwbaarheid en gemak, tegenwoordig zijn ook analoge beveiligingscamera’s live via app te bekijken!

Sluit de camera’s aan via coax kabel, naast het beeldsignaal loopt ook stroom via deze kabel. Verbind een kant van de coax kabel met stroom en het opname apparaat en de andere kant de camera en de voedings uitgang van de coax kabel.

U kunt ook kiezen voor het gebruik van een video balun, de analoge bewakingscamera wordt dan via netwerkkabel aangesloten.

Opnemen analoge camera

De beelden van een analoge camera worden opgeslagen op een DVR (digitale video recorder) met harde schijf.

Qfind selecteerde camera's met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo bent u er van verzekerd dat kwaliteit in huis haalt voor een optimale beveiliging.


HD-cvi analoge beveiligingscamera's

Dit systeem is beschikbaar sinds 2014. Deze camera's zijn net zo makkelijk in gebruik en aanleggen als standaard analoge camera's maar de scherpte is dezelfde als die van een IP beveiligingscamera.

We verkopen HD-bewakingscamera's van 1 tot 1.3 MP (720p of 960p).

Voor het opnemen van deze camera's is een speciale DVR nodig, namelijk een AHD DVR (analoge hoge definitie). Deze recorder is  speciaal gemaakt om beelden van een HD-beveiligingscamera op te nemen. Deze beelden zijn ook live te bekijken via: smartphone, laptop,  tablet, internet en PC. De beelden van deze  AHD camera's zijn ongeveer 2-3x keer scherper dan die van een analoge camera.


Conclusie

Analoge beveiligingscamera’s zijn:

- Betrouwbaar

- Via app te bekijken

- Gemakkelijke aansluiting

- Breed toepasbaar

Vooral nu er analoge HD-camera's met nog beter beeld bestaan, qua scherpte komt dit in de buurt van een IP-camera.

Het installeren van een IP-camera is vaak een stuk duurder en lastiger.